Hallo, mijn naam is Mignon, ik hou van schilderen en mensen zien tekenen en schilderen.

Je kunt met mij komen schilderen en lessen volgen in mijn studio in Eindhoven, Strijp S.

klik hier voor lessen voor volwassenen

Klik hier voor lessen voor kinderen

Als u vragen heeft, laat het ons weten en wij beantwoorden u zo snel mogelijk, klik hier om een bericht te sturen

Hieronder zie je recent gemaakte schilderijen van mij.

Op de kunstacademie in Arnhem volgde ik de studie ‘onafhankelijk beeldend kunstenaar’. Je kunt hier meer lezen over het kunstonderwijs van Artez

Na verschillende loopbanen begon ik sinds 2018 bij atelier De Olifant en gaf ik les in tekenen en schilderen. Ik ben verheugd te zien dat mensen de materialen enthousiast gebruiken en durven experimenteren. De inbreng van de mensen in de groep creƫert een rijke voedingsbodem voor creatie, vreugde en ontwikkeling.

Kom bij ons en meld je hier aan!